Rólunk

A Dnestet 2014-ben alapítottuk és az elmúlt években fő tevékenységeink az ingatlan befektetési tanácsadás, a felújítások felügyelete és a különboző (rövid közép vagy hosszútávú) lakáskiadási opciók voltak.

Indulásunk idején alig 700 Airbnb lakás volt Budapesten, jelenleg számuk meghaladja a 10 000-t. A kezdeti időkben magunk takarítottuk a lakásokat, mostuk az ágyneműket. Ahogy a kiadó lakásaink száma rohamosan gyarapodni kezdett, új munkaerő bevonásával létrehoztunk egy speciális rendszert, amelynek segítségével minden lakás megkapta a megszokott színvonal fenntartásához szükséges törődést, miközben mi továbbra is tudtunk elég időt és energiát fordítani egy kiemelkedő brand létrehozására. Sikerült egy dinamikus, stabil és megbízható céggé fejlődnünk, közben pedig tovább növeltük az ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatásaink listáját.

2016 óta több tucat lakás felújítását felügyeltük. Rengeteg kivitelezővel vagyunk kapcsolatban, így teljes körű, gyors és minőségi felújítások lebonyolításában tudunk segédkezni, a fennálló igényeknek megfelelően. Belsőépítészeink segítségével kreatív és egyedi új arculatot adunk a lakásának az ön bevonásával vagy igény szerint önállóan, már kész tervezetekkel szolgálunk, amik közül már csak választania kell. A munkálatok minden lépését személyesen felügyeljük, hogy a legapróbb részlet se kerülhesse el a kivitelezők figyelmét.

2017-ben hivatalos ingatlan forgalmazói engedélyt szerzett cégünk és az azóta eltelt évek alatt nagy gyakorlatot szereztünk mind ingatlaneladás mind pedig kiadás terén valamint abban, hogyan készítsünk jól műkodő üzleti terveket befektetőink részére.

Minden befektetőnk személyre szabott üzleti tervet kap. Olyat, ami a lehető legjobban megfelel az elvárásainak és igazodik a lehetőségeihez. 2020-ban új kihívásokkal kell szembenéznie a piac szereplőinek. Az ártrendek megfordultak, a kereslet és a kínált másképp alakul mint az előző években. Akár eladásró vagy vételről legyen szó a megfontolandó kérdések jeletősen mások mint akár fél évvel ezelőtt, így célunk, hogy ezen új kihívások és lehetőségek között segítsünk ügyfeleinknek a lehető legjobb döntéseket meghozni.

Csala Dániel ügyvezető igazgató
2020.május 20

Roichman Daniel+36204040013
Dániel Csalacégvezető, alapító+36707023775