Rólunk

A Dnest csapata már több mint egy éve foglalkozik lakásvásárlással és bérbeadással.

Indulásunk idején alig 700 Airbnb lakás volt Budapesten, jelenleg számuk meghaladja a 10 000-t. A kezdeti időkben magunk takarítottuk a lakásokat, mostuk az ágyneműket. Ahogy a kiadó lakásaink száma rohamosan gyarapodni kezdett, új munkaerő bevonásával létrehoztunk egy speciális rendszert, amelynek segítségével minden lakás megkapta a megszokott színvonal fenntartásához szükséges törődést, miközben mi továbbra is tudtunk elég időt és energiát fordítani egy kiemelkedő brand létrehozására. Sikerült egy dinamikus, stabil és megbízható céggé fejlődnünk.

Jelenleg három szolgáltatási területen vagyunk jelen:

Mint regisztrált ingatlanközvetítőcég, több éves tapasztalattal rendelkezünk a hazai piacon. Kapcsolatrendszerünk segítségével könnyedén és gyorsan meg tudjuk találni a befektetők számára legmegfelelőbb lakást. A gondjainkra bízott ingatlanokat nem csak a saját honlapunkon, de sok más platformon is hirdetjük számos ingatlanszakértőn keresztül és mindezt többletköltség nélkül tesszük.

Több tucat lakás felújítását felügyeltük már. Rengeteg kivitelezővel vagyunk kapcsolatban, így teljes körű, gyors és minőségi felújítások lebonyolításában tudunk segédkezni, a fennálló igényeknek megfelelően. Belsőépítészeink segítségével kreatív és egyedi új arculatot adunk a lakásának az ön bevonásával vagy igény szerint önállóan, már kész tervezetekkel szolgálunk, amik közül már csak választania kell. A munkálatok minden lépését személyesen felügyeljük, hogy a legapróbb részlet se kerülhesse el a kivitelezők figyelmét.

A lakáskezelés továbbra is a szenvedélyünk. Ezzel kezdtük pályafutásunkat és mind a mai napig az első alkalmak izgalmával veszünk át lakásokat. Tudjuk mi az, amitől a lakása tökéletes lesz rövidtávú kiadásra és minden ezzel kapcsolatos feladatot elvégzünk a takarítástól az adóbevallásig. Átlátható havi elszámolással szolgálunk és óvjuk lakását, hogy hosszú távú, stabil együttműködés jöhessen létre.

Minden befektetőnk személyre szabott üzleti tervet kap. Olyat, ami a lehető legjobban megfelel az elvárásainak és igazodik a lehetőségeihez.

Dániel Csalacégvezető, alapító
Viktor BenkeCommunication and Product Manager+36202922555
Bodnár EszterIrodavezető+36706081720
Daniel Roichmanalapító